Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Back to top
Νέα της Juro-Pro

Γιατί χρειάζομαι αφυγραντήρα;

Απρ 10, 2021
Εικόνα
Dehumidifier photo

Ένας αφυγραντήρας Juro-Pro είναι η ιδανική λύση για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών στο σπίτι σας, γιατί όχι µόνο ρυθμίζει την υγρασία στα σωστά επίπεδα αλλά καθαρίζει και ιονίζει την ατμόσφαιρα. Τα οφέλη είναι πολλαπλά:

Δημιουργεί υγιεινό και άνετο περιβάλλον για όλους και ιδιαίτερα για ευπαθείς ομάδες, όπως είναι τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι, άτοκά που υποφέρουν από αναπνευστικά ή μυοσκελετικά προβλήματα και πόνους στις αρθρώσεις ή έχουν ρινίτιδα, άσθμα και παρόμοια αναπνευστικά προβλήματα.

Καθαρίζει την ατμόσφαιρα από µόρια σκόνης, ακάρεα, γύρη, καπνούς (σημαντικό για καπνιστές), ενοχλητικές οσμές και σε συνδυασμό µε τον ιονισμό και τα φίλτρα προστατεύει από σπόρους μυκήτων και ρύπους που προκαλούν μόλυνση και αναπτύσσονται µε την υγρασία.

Αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας στους τοίχους, στα ντουλάπια και σε χώρους που δεν αερίζονται σωστά, όπως γκαράζ, κελάρια, αποθήκες και σπίτια που δεν κατοικούνται συχνά.

Μειώνει το κόστος θέρμανσης στον χώρο σας καθώς αφαιρεί το περιττό νερό (υγρασία) που υπάρχει στον αέρα. Έτσι, εξοικονομείτε από τις μειωμένες ανάγκες θέρμανσης, καθώς η θερμοκρασία του χώρου ανεβαίνει έως 2 – 3 °C κατά τη διαδικασία της αφύγρανσης, ενώ η αίσθηση της ζέστης ενισχύεται σε έναν χώρο χωρίς υγρασία.

Βοηθά σημαντικά στο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων όταν τα απλώνετε μέσα στο σπίτι τις βροχερές ημέρες του χρόνου.

Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας ώστε να αισθάνεστε φρέσκοι και ξεκούραστοι την επόμενη ημέρα.

Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και συντελεί στη βελτίωση της ικανότητας μάθησης και της συγκέντρωσης.

Προστατεύει τις ηλεκτρικές συσκευές και ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά μέρη τους (π.χ. ηλεκτρονικές πλακέτες) από τη διάβρωση καθώς και τους πίνακες ή τα έργα τέχνης και διατηρεί τα πολύτιμα αντικείμενά σας ανέπαφα από την υγρασία που τα φθείρει.